Η εταιρεια

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Η επιχειρηματική δραστηριότητα της  εταιρίας μας ξεκίνησε πριν 40 χρόνια απο τους κ.Μερονιανάκη Περικλή και κ. Καραδάκη Μαρίνο.

Ο στόχος και το όραμα του ιδρυτή της, ήταν και παραμένουν η ανάπτυξη της εταιρείας πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Προχώρησε μπροστά, κάνοντας το όνομά της συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας, και εξοπλίζοντας με άριστα υλικά το όνειρο του κάθε ανθρώπου, το σπίτι του.

Με βάση την υψηλή εμπειρία που κατείχαν και το αίσθημα ευθύνης του προσωπικού, κατάφερε να εδραιώσει την παρουσία της στην αγορά, και να αναπτυχθεί περαιτέρω κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της.

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της, η Εταιρία Μερονιανάκη κατάφερε να είναι μια από τις καλύτερες της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο.

Το 2014 η επιχείρηση περνάει στην επόμενη γενιά και συγκεκριμένα στα παιδιά του κ. Περικλή Μερονιανάκη με σκοπό τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων , τη δημιουργία νέων συνεργασιών και την υιοθέτηση νέων καινοτόμων ιδεών.

Με σταθερά βήματα ,αφοσίωση και υπομονή η επιχείρηση κατάφερε να εξελιχθεί - εξειδικευτεί στον χώρο των οικοδομικών υλικών και χρωμάτων και να δημιουργήσει κι’ άλλα καταστήματα όπως:
  • Είδη υγιεινής - Πλακάκια
  • Χρώμα – Μόνωση –Επισκευή
  • Εξάρτημα – Εργαλείο – Μηχάνημα
  • Δομικά υλικά / Ξηρά δόμηση καθώς και διάφορους άλλους χώρους
Η μεγάλη γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς , η άμεση παράδοση των υλικών, το εξειδικευμένο προσωπικό ,οι εγκαταστάσεις και το άνετο parking είναι κι ένας απ’ τους λόγους που η εταιρεία Μερονιανάκη παραμένει σταθερά στις προτιμήσεις του καταναλωτή και σε ανοδική πορεία κάθε χρόνο.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Όλα μας τα προϊόντα ,εφαρμόζουν το σύστημα διαχείρισης ποιότητας με πρότυπο : ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008.

Η συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους οίκους σε Ελλάδα και Εξωτερικό μας εγγυάται πιστοποιημένα προϊόντα.

Προσπαθούμε πάντα να έχουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής γι αυτό εδώ και 40χρόνια έχουμε δημιουργήσει ισχυρές σχέσεις με τους συνεργάτες μας (κατάστημα) , αλλά και με τους χρήστες των προϊόντων μας, επαγγελματίες, όσο και ιδιώτες καταναλωτές.